Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Unitone har perfekt matchande meshband och urtavla i guld. Tillverkad i polerat rostfritt stål, designad för att ge ett smäckert men ändå djärvt uttryck.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter