Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Pressed Melrose är vår minsta klocka hittills. Den är avsedd att bäras varje dag och framhäver skönheten i det lilla.

Klockan är tillverkad i polerat rostfritt stål och har en vacker plätering i roséguld. Välj mellan vit och svart urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tissot Chrono XL

Tissot Chrono XL från Tissot

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter