Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Evergold 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Evergold 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Evergold 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Pressed Melrose är vår minsta klocka hittills. Den är avsedd att bäras varje dag och framhäver skönheten i det lilla.

Klockan är tillverkad i polerat rostfritt stål och har en vacker plätering i roséguld. Välj mellan vit och svart urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter