Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose Pearl 28mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose Pearl 28mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose Pearl 28mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Pearl har en skimrande rosa urtavla i pärlemor. En vardagsklocka som andas elegans.

Den nya urtavlan är utmärkande och gör varje klocka unik tack vare sin vackra, skimrande naturlighet. Kompletterad med ett stilrent meshband, tillverkad i rostfritt stål och pläterad med raffinerat roséguld.

Denna pärlemorklocka är en vacker blandning av roséguld och en rosa skimrande pärla. Det är en liten klocka från vår Petite-kollektion. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter