Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Melrose 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

EN ÄKTA STILMARKÖR Denna Petite Melrose har en svart urtavla som utstrålar klassisk elegans samtidigt som den tillför lite uppfriskande attityd. Med den här klockan kan du gå direkt från kontoret till takfesten. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter