Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Lumine Pressed Piano i vitt är ett bevis på att naturen kan vara den ultimata lyxen. Varje urtavla är omsorgsfullt tillverkad av pärlemor, så den har ett unikt mönster.

Glittrande kristaller markerar indexen och ger urtavlan en mjuk inre glöd. Hela klockan stöds av vår nya pressade Studio-armband i skimrande metall, med ett molnliknande förhöjt mönster som speglar pärlemoren.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter