Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Lumine Pressed Piano i vitt är ett bevis på att naturen kan vara den ultimata lyxen. Varje urtavla är omsorgsfullt tillverkad av pärlemor, så den har ett unikt mönster.

Glittrande kristaller markerar indexen och ger urtavlan en mjuk inre glöd. Hela klockan stöds av vår nya pressade Studio-armband i skimrande metall, med ett molnliknande förhöjt mönster som speglar pärlemoren.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter