Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 36mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 36mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 36mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Evergold 36 är senaste tillskottet i vår Petite-kollektion. Den har en svart urtavla och vårt klassiska meshband med ljus guldplätering.

En Grand Petite som tar din stil till en ny nivå med lite extra attityd. Meshbanden på Petite 36 har en smalare design och kan därför inte bytas ut mot våra klockarmband i Classic 36-kollektionen. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Tissot Övriga

Tissot Övriga från Tissot

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter