Daniel Wellington DW Klocka Petite Emerald 36mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Emerald 36mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Emerald 36mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Emerald har en mörkgrön urtavla med solstrålefinish. En färg som symboliserar balans, harmoni och tur.

Tillverkad i polerat rostfritt stål med elegant guldplätering. En djärv klocka som ger din look en unik touch. .

Se gärna också

Quadro Pressed Evergold

Quadro Pressed Evergold är vacker från alla vinklar. Den här guldklockan för kvinnor kombinerar vår signatur med en rektangulär, grön urtavla och ett elegant klockarmband i guldmesh. Detta är tillverkat av rostfritt stål med en guldfinish, vävt i en glittrande tygliknande textur som känns behaglig på handleden. Så när du vill ge din look en skarp fördel kan du välja den här klockan eller en annan ur vår kollektion av kantiga klockor med grön urtavla. Damklocka i guld med rektangulär grön urtavla. Med ett klockarmband i guldmesh. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter