Daniel Wellington DW Klocka Petite Bondi 32mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Bondi 32mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Bondi 32mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

KLASSISK DESIGN MÖTER MODERN MINIMALISM Med sitt fräscha vita läderband och äggskalsvita urtavla utstrålar Petite Bondi både enkelhet och elegans. Den här ultratunna klockan vilar lätt på armen och ger din stil en extra fräsch touch.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter