Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Skaffa dig en tidlös stil med Petite Ashfield. Den här supertunna klockan har ett mattsvart meshband och en modern svart urtavla.

Finns med detaljer i roséguld eller silver. Meshbandet på Petite 36 har en smalare design och kan därför inte bytas ut mot våra klockarmband i Classic 36-serien. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter