Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 32mm Silver

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 32mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 32mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Link Mint är svår att missa med sin pistagegröna urtavla. Med inspiration från 80-talets strandstil ger denna moderna retroklocka en fräsch look.

Den är tillverkad i rostfritt stål och finns tillgänglig med silverplätering. Gör den till en del av din vardagsstil eller använd den när du behöver lite mer färg.

Iconic Link Mint är mer än en chic klocka med sin fräscha gröna urtavla. Den är också en vink till 80-talets Miami Beach och stilen som gjort otaliga comebacks.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter