Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Ceramic 28mm Black

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Ceramic 28mm Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Ceramic 28mm Black inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Ceramic är det senaste tillskottet i Iconic Link-kollektionen och vår första keramiska klocka. Silverdetaljer på visarna och urtavlans markeringar matchar perfekt den blanka ytan på de keramiska länkarna.

Den lilla svarta klockan alla behöver i sin samling. Tänk på att hårda stötar kan få keramiska klockor att flisa eller spricka, även om det är ovanligt. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter