Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 36mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 36mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 36mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Capri fångar omedelbart uppmärksamheten med sin blå urtavla. Den pastellfärgade nyansen frammanar den blå himlen över Capri på det stilfulla 80-talet.

Tillverkad i rostfritt stål och tillgänglig med en elegant silverfinish. Trots sin retrostil känns den här djärva designen distinkt modern.Med en himmelsblå urtavla känns Iconic Link Capri som en frisk fläkt.

Den skarpa designen ger en modern twist på 80-talets strandstil. Till exempel matchar klockarmbandet i rostfritt stål med silverfinish den halvmatta färgstarka urtavlan perfekt.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tissot Chrono XL

Tissot Chrono XL från Tissot

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter