Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 28mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 28mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Capri 28mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Capri fångar omedelbart uppmärksamheten med sin blå urtavla. Den pastellfärgade nyansen frammanar den blå himlen över Capri på det stilfulla 80-talet.

Tillverkad i rostfritt stål och tillgänglig med en elegant silverfinish. Trots sin retrostil känns den här djärva designen distinkt modern.

Med en himmelsblå urtavla känns Iconic Link Capri som en frisk fläkt. Den skarpa designen ger en modern twist på 80-talets strandstil.

Till exempel matchar klockarmbandet i rostfritt stål med silverfinish den halvmatta färgstarka urtavlan perfekt. Bär den med självförtroende och ge dina outfits en rolig men ändå stilig framtoning. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter