Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Automatic 40mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Automatic 40mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Automatic 40mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Automatic är vår mest avancerade klocka med ett självuppdragande urverk, drivet av din handleds rörelse. Den luminerande urtavlan har markörer och visare som lyser i mörkret, en förstorande datumvisning och är vattentålig upp till 100 meter.

Klockan har repbeständigt safirglas på framsida och baksida, med en boett som blottar det automatiska urverket. En klocka som är utformad för att följa med dig överallt. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter