Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link White må vara en guldklocka för kvinnor, men det är karisman som får den att stå ut. Den här modellen fångar din uppmärksamhet med sitt guldlänkarmband och håller kvar den med sin väldesignade urtavla.

Den vita urtavlan har vår tolv index-signatur, vilket ger en modern twist på denna klassiska design, och skiljer Iconic White Link från andra guldklockor för kvinnor. Guld är mycket mångsidigt, så bär den varje dag för en look som sticker ut.

Den ultimata guldklockan för kvinnor. Guldlänkarmband tillsammans med en vit urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter