Daniel Wellington DW Klocka Classic York 36mm Silver

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Classic York 36mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic York 36mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Classic York är en stilren och tidlös klocka som är snygg både till vardags och till fest. Med ett mörkbrunt krokodilpräglat läderband, en sofistikerad svart urtavla och en tunn boett på 6mm är detta en klocka att älska i många år framöver. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter