Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Onyx Black 40mm Black

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Onyx Black 40mm Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Onyx Black 40mm Black inom kategorin Watch.

Produktinformation

Trots att den är tunn och superlätt, har Classic Mesh Onyx Black mycket djup. Den svarta urtavlan med solstrålefinish har något att upptäcka i varje vinkel då den fångar upp och reflekterar ljus.

Armbandet i mesh matchar klockan perfekt med sin vävda struktur. Bär den här minimalistiska klockan med eleganta och avslappnade outfits, och upptäck dess potential genom att byta ut armbandet. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter