Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Classic Durham är det självklara valet för varje connoisseur. Med en äggskalsvit urtavla och ett ljusbrunt band i äkta amerikanskt läder står denna klocka verkligen ut i mängden.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
earrings

earrings från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter