Sidan innehåller annonslänkar

Classic St Mawes Amber

Jämför produkt Classic St Mawes Amber online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Classic St Mawes Amber i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Classic St Mawes Amber visar hur rika och mångsida bruna toner och bärnstensnyanser kan vara. Urtavlans solstrålefinish ger den minimalistiska klockan en spännande satin-look.

Det italienska läderbandet smälter ihop med urtavlan för en fulländad klocka. Klockarmbandet är lätt att ta av så att du kan testa andra band och stilar.

Se gärna också

Iconic Chronograph

Iconic Chronograph Link kommer få dig att titta ned på handleden oftare, och inte bara för tiden. Vi börjar med designen: den klassiska kronografen passar perfekt med den minimalistiska urtavlan i svart med solstrålefinish. Sen har vi de tre mindre urtavlorna som erbjuder flera tidtagarfunktioner för extra punktlighet. Och som om det inte var imponerande nog, ta en titt på armbandet. Bandet i högkvalitativt Napa-läder kan ersättas på några sekunder utan verktyg. Så du kan matcha det med andra armband och stilar, utan att förlora den ikoniska stilen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter