Sidan innehåller annonslänkar

Classic Somerset

Beställ Classic Somerset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Somerset inom kategorin Watch.

Produktinformation

Add a touch of color to your everyday style with the Classic Somerset. This elegant, limited edition timepiece features an eggshell white dial and an ultra-thin 6mm case in rose gold.

Se gärna också

Quadro Mini Melrose Amber

Klockan Quadro Mini är designad som ett smycke, och den har mycket att avslöja. Vår minsta klocka hittills har en kompakt Quadro-urtavla i ljusbrunt med en solstrålefinish och två indexmarkeringar för en minimalistisk look. Det tygliknande mesharmbandet liknar ett elegant armband, däremot så är den utbytbar, vilket gör klockan ännu mer mångsidig. Som de flesta av våra klockor är den tillverkad i hållbart 316L rostfritt stål, med högkvalitativ plätering i roséguld. Så använd den som en klocka men bär den som ett enastående smycke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Tissot PRX

Tissot PRX från Tissot

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter