Sidan innehåller annonslänkar

Classic Mesh Onyx

Beställ Classic Mesh Onyx på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Mesh Onyx inom kategorin Watch.

Produktinformation

Det bästa har blivit ännu bättre med Classic Mesh Onyx. Vår signaturklocka får en ny färg på urtavlan med solstrålefinish för en sofistikerad look.

Armbandet i mesh ger struktur och briljans till klockan och visar hur komplex minimalism kan vara. Dessutom gör det utbytbara armbandet den här klockan mångsidig och helt tidlös.

Se gärna också

Quadro Mini Melrose Onyx

Klockan Quadro Mini är designad som ett smycke, och den har mycket att avslöja. Vår minsta klocka hittills har en kompakt Quadro-urtavla i onyx med en solstrålefinish och två indexmarkeringar för en minimalistisk look. Det tygliknande mesharmbandet liknar ett elegant armband, däremot så är den utbytbar, vilket gör klockan ännu mer mångsidig. Som de flesta av våra klockor är den tillverkad i hållbart 316L rostfritt stål, med högkvalitativ plätering i roséguld. Så använd den som en klocka men bär den som ett enastående smycke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter