Sidan innehåller annonslänkar

Classic Mesh Onyx Black

Beställ Classic Mesh Onyx Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Mesh Onyx Black inom kategorin Watch.

Produktinformation

Trots att den är tunn och superlätt, har Classic Mesh Onyx Black mycket djup. Den svarta urtavlan med solstrålefinish har något att upptäcka i varje vinkel då den fångar upp och reflekterar ljus.

Armbandet i mesh matchar klockan perfekt med sin vävda struktur. Bär den här minimalistiska klockan med eleganta och avslappnade outfits, och upptäck dess potential genom att byta ut armbandet. .

Se gärna också

Quadro Mini Evergold Champagne

Klockan Quadro Mini är designad som ett smycke, och den har mycket att avslöja. Vår minsta klocka hittills har en kompakt Quadro-urtavla i champagne-färg med en solstrålefinish och två indexmarkeringar för en minimalistisk look. Det tygliknande mesharmbandet liknar ett elegant armband, däremot så är den utbytbar, vilket gör klockan ännu mer mångsidig. Som de flesta av våra klockor är den tillverkad i hållbart 316L rostfritt stål, med högkvalitativ plätering i guld. Så använd den som en klocka men bär den som ett enastående smycke.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Edblad

Se alla produkter