Sidan innehåller annonslänkar

Classic Mesh Graphite

Jämför produkt Classic Mesh Graphite online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Classic Mesh Graphite i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Monokroma klockor är otroligt underskattade, och vår Classic Mesh Graphite är det perfekta exemplet. Den här moderna klockan uppdaterar vår klassiska design med industriell inspiration utan att förlora sofistikationen hos originalet.

Den stilrena urtavlan med solstrålefinish har härliga grå nyanser och meshbandet lyfter hela klockan. Experimentera med stilar genom att byta ut armbandet. .

Se gärna också

Iconic Link Mint

Iconic Link Mint är svår att missa med sin pistagegröna urtavla. Med inspiration från 80-talets strandstil ger denna moderna retroklocka en fräsch look. Den är tillverkad i rostfritt stål och finns tillgänglig med silverplätering. Gör den till en del av din vardagsstil eller använd den när du behöver lite mer färg. Iconic Link Mint är mer än en chic klocka med sin fräscha gröna urtavla. Den är också en vink till 80-talets Miami Beach och stilen som gjort otaliga comebacks. Med sin silverfinish kontrasterar armbandet i rostfritt stål mot den halvmatta urtavlan och passar perfekt på din handled.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter