Topp till invändigt gängad labret - bi - 24K guld PVD

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fin topp till invändigt gängad labret. Ett litet guldigt bi som är supersnyggt att ha i exempelvis helix, tragus eller i annan örpiercing. Denna topp passar till invändigt gängad labret. Denna topp...


Beställ Topp till invändigt gängad labret - bi - 24K guld PVD på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Topp till invändigt gängad labret - bi - 24K guld PVD inom kategorin Tragus.

Kategori: Tragus
Artikelnummer: BG-STIANZ-52

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.