Sidan innehåller annonslänkar

TISSOT T-Touch Connect Solar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Som en ättling till den första multifunktionsklockan i historien, förkroppsligar T-Touch Connect Solar Tissot-filosofin Innovatörer av tradition.

T-Touch Connect Solar är först och främst en klocka. Privat, interaktiv och autonom; modern och hållbar, klockan är tillverkad i Schweiz av Tissot.SOLARTissot använder de grönaste energikällorna för att driva sin ikoniska T-Touch-kollektion Expert Solar och Connect Solar.

Små solsensorer placerade på urtavlan fångar upp ljus som lagras i en ackumulator. Energin som behövs för att driva klockan kommer vanligtvis från ett batteri, men här kommer energin från naturligt eller artificiellt ljus.

Denna hållbara teknik gör det möjligt för Tissot att skapa klockor som går i flera månader utan att behöva laddas.TAKTIL TEKNIKTissot utvecklade den första taktila klockan för 20 år sedan. Denna högteknologiska funktion förbättrar klockans ergonomi och gör den unik och intuitiv att använda.

Tekniken erbjuder en rad funktioner – kompass, höjdmätare, väder, larm, kronograf – utan ett överflöd av knappar eller komplexa undermenyer.KERAMIKDetta material, erkänt som ett av de hårdaste ämnena, har använts av Tissot i årtionden. Den är perfekt lämpad för de yttre delarna av en klocka som utsätts för dagliga repor och stötar.

Keramiskt innehåll inkluderar aluminiumoxid och zirkonium, vilket gör att det aldrig kommer att oxidera oavsett hur lång tid som går. Det betyder att klockan aldrig kommer att förlora sin glans.

Den är känd för sina hypoallergena egenskaper och är väl lämpad för alla handleder.VATTENTÅLIGHETAlla Tissotklockor genomgår flera tester, inklusive en vattentäthetskontroll. Tissot testar klockans förmåga att motstå stötar och tryck, såväl som penetrering av vätskor, gas och damm genom att replikera de verkliga förhållanden som klockan kan befinna sig i. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024