Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.SEKUNDVISARE MED DETALJER AV EN CYKELPERFORERADE LÄDERREM ÅTERSPEGLAR GREPPET PÅ CYKELSTYRETOUR DE FRANCE LOGO GRAVERAT PÅ BAKSIDANLungsprängande klättringar i Alperna och Pyrenéerna, spännande spurter, häpnadsväckande berättelser om mänsklig exceptionalism...

när Le Tour de France drar igång i juli kommer miljontals människor runt om i världen att bli inspirerade. Och Tissot T Race Cycling 2022 Tour de France Special Edition är den perfekta klockan för dem, som kombinerar schweizisk precision och tillförlitlighet med en klassisk design inspirerad av racercyklar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024