TISSOT T-My Lady Automatic 18K Rosegold

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Tissot T-My Lady är inte bara en feminin klocka.

Dess koncept, design och djupa kall gör den till den idealiska klockan för kvinnor damer, eleganta, raffinerade eller affärskvinnor - som anser att en klocka är ett objekt som reser genom tiden. Dess dimensioner - 29 mm i diameter - gör den till den perfekta följeslagaren varje dag.

Dess 18 k solid guldpolerade infattning ger lättnad, karaktär och värme till T-My Lady-kollektionen. Dess mekaniska självuppdragande urverk, reglerad av en Nivachron-spiral, har exceptionell icke-magnetisk kapacitet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024