Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Tissot Supersport Chrono Basketball Edition är en modern och maskulin sportkronografklocka som förenar schweizisk urtillverkning och design av hög kvalitet med högenergidynamiken inspirerad av Tissots långa koppling till basket.

Den svarta urtavlan med ett originalmönster för basketnät och orange hörnsömmar på armbandet är en vink till denna sport och dess kultur. Med ett 45,5 mm boett i rostfritt stål med svart PVD-beläggning, den har en fast toppring med en tachymetrisk skala, Tissot Supersport har en hel del karaktär.

Den är utrustad med en funktion som låter dig veta när batteriet behöver bytas ut och index och visare är belagda med Super-LumiNova® för enkel synlighet, vilket gör detta till det perfekta tillbehöret för män med stil. Om du vill lägga till en extra personlig touch kan du till och med göra det personligt genom att kombinera det med ett annat armband tack vare dess lätt utbytbara system. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024