Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Tissot PRX Chrono är skapad för dem med ett öga för design och packad med tjugoförsta århundradet i form av Tissot-boett från 1978, och är ett måste på alla klockfantasters önskelista.

Denna 42 mm satinbehandlade stålklocka följer PRXs slanka, kantiga form och lägger till den avslappnade sportklockan från 1970-talet med en pandaurtavla. PRX Chrono drivs av Valjoux A05.H31-kalibern, som förser designen med den klassiska 3, 6 och 9 kronografens layout och en utökad 60-timmars gångreserv. .

Se gärna också

TISSOT PRX 40mm -6%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

1978 föddes Tissot PRX, 2021 firar vi att den gör comeback. Nya Tissot PRX, klockan för dem med passion för design och ett öga för uppfinningsrikedom. Upptäck den helt nya Tissot PRX nu, dess suggestiva och slimmade design gör den till en kompromisslös nödvändighet för alla designentusiaster.

SAFIR

Ett safirglas ger en klocka följande egenskaper: extremt hög motståndskraft mot stötar och överlägsen skärm- och läsbarhet tack vare dess transparens. Eftersom det är det starkaste materialet efter diamanter, används det i fina klockor för sin antirep egenskaper. Safirkristaller kan ta många former och ge klockan en mängd olika utseenden: platt, kupolformad, konkav eller slipad.

VATTENTÄTHET

Alla Tissot klockor genomgår flera tester, inklusive en vattentäthetskontroll. Tissot testar klockans förmåga att motstå stötar och tryck, såväl som penetrering av vätskor, gas och damm genom att replikera de verkliga förhållanden som klockan kan befinna sig i.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024