Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

1978 föddes Tissot PRX, 2021 firar vi att den gör comeback. Nya Tissot PRX, klockan för dem med passion för design och ett öga för uppfinningsrikedom.

Upptäck den helt nya Tissot PRX nu, dess suggestiva och slimmade design gör den till en kompromisslös nödvändighet för alla designentusiaster.SAFIR Ett safirglas ger en klocka följande egenskaper extremt hög motståndskraft mot stötar och överlägsen skärm- och läsbarhet tack vare dess transparens. Eftersom det är det starkaste materialet efter diamanter, används det i fina klockor för sin antirep egenskaper.

Safirkristaller kan ta många former och ge klockan en mängd olika utseenden platt, kupolformad, konkav eller slipad.VATTENTÄTHET Alla Tissot klockor genomgår flera tester, inklusive en vattentäthetskontroll. Tissot testar klockans förmåga att motstå stötar och tryck, såväl som penetrering av vätskor, gas och damm genom att replikera de verkliga förhållanden som klockan kan befinna sig i. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024