Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Om du letar efter en smal, smidig klocka med en autentisk 70-talskänsla, leta inte längre än till PRX. 35 mm-modellerna fångar på ett snyggt sätt essensen och de exakta måtten hos originalet från 1978, som PRXs retrodesign är baserad på.

Se gärna också

TISSOT PRX Automatic Chronograph 42mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Tissot PRX Chrono är skapad för dem med ett öga för design och packad med tjugoförsta århundradet i form av Tissot-boett från 1978, och är ett måste på alla klockfantasters önskelista. Denna 42 mm satinbehandlade stålklocka följer PRX:s slanka, kantiga form och lägger till den avslappnade sportklockan från 1970-talet med en pandaurtavla. PRX Chrono drivs av Valjoux A05.H31-kalibern, som förser designen med den klassiska 3, 6 och 9 kronografens layout och en utökad 60-timmars gångreserv.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024