Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Tissot Lovely har designats för kvinnor som letar efter diskret sofistikering. Den kan bäras ensam eller för att komplettera dina favoritarmband.

Alla Tissot Lovely-klockor drivs av ett exakt schweiziskt tillverkat kvartsverk, så att du kan hänga med tiden, dag som natt. Denna modell har en 316L boett i rostfritt stål och en enkel blå urtavla. .

Se gärna också

TISSOT Lovely Round 19.5mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Tissot Lovely är en feminin klocka med en vacker, delikat liten boett, ursprungligen inspirerad av 1960-talsmodeller och från Seastar 1993 Lady. Dess pärlemortavla och facetterade safirglas främjar elegans och ljusstyrka. Dessutom bör metallarmbandet bäras löst för att skapa en fantastisk smyckeeffekt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024