Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Denna fantastiska klocka förmedlar själva essensen av klass med sin diskreta men ändå helt underbara ministorlek och feminina runda boett.

Klockor med metallarmband kan bäras löst som vackra smycken på handleden med diamantalternativ för den glamorösa gnistan eller med ett snyggt läderband. Dessa bär sitt namn väl då de är riktigt härliga klockor med helt oemotståndlig charm. .

Se gärna också

TISSOT Lovely Square

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Tissot Lovely har designats för kvinnor som letar efter diskret sofistikering. Den kan bäras ensam eller för att komplettera dina favoritarmband. Alla Tissot Lovely-klockor drivs av ett exakt schweiziskt tillverkat kvartsverk, så att du kan hänga med tiden, dag som natt. Denna modell har en 316L boett i rostfritt stål och en enkel blå urtavla.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024