Sidan innehåller annonslänkar

TISSOT Sideral S Powermatic 80 41mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot.

Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Upptäck Tissot Sideral, en fängslande fusion av vintagecharm och modernt hantverk.

Klockan har en 41 mm bred boett av smitt kolfiber och ett djärvt färgat band. Urskivan presenterar en flerfärgad lysande animation som förstärker dess unika attraktion.

Vattentät upp till 30 bar (300 meter) och utrustad med Super-LumiNova®-belagda index, är Sideral en statement-klocka för trendsetters och historieentusiaster. Ändra din look utan ansträngning med det utbytbara perforerade gummibandet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024