Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH we in the khaki now

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

WE IN THE KHAKI NOW (SO29M700) med biologiskt utvunna material är det perfekta sällskapet under en skogspromenad, en tur i trädgården eller bara när du vattnar dina växter - den är på sin hemmaplan. Med nyanser i kakigrön färg och med ett budskap om biologisk uppgradering till alla Tiden är vad du gör av den.


Beställ SWATCH we in the khaki now på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH we in the khaki now inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SO29M700
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.