Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Laki


Beställ SWATCH Laki på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Laki inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.LAKI (SO29M701) med biologiskt utvunna material är det perfekta sällskapet under en skogspromenad, en tur i trädgården eller bara när du vattnar dina växter - den är på sin hemmaplan.

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.