Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Klocka Octea Nova

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Det är den moderna men avslappnade färgsättningen som gör denna 33 mm-klocka så speciell.

På framsidan är den invecklade boetten och tavlan gjorda av ett enda stycke safirglas med 72 facetter, medan den taupe guillocherade urtavlan inkluderar kristaller för indexmarkörer och ett graciöst svanmotiv vid klockan 12. Denna unika Swiss Made klocka kombinerar den varma kombinationen av en roséguldfärgad finish och ett taupe italienskt kalvskinnsband präglat med ett ödlamönster.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Swarovski Eternal

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Lyft din sommarstil med denna lediga och moderna klocka. Med två pavélinjer på boetten och asymmetriska utskärningar, är det en ny version av klassisk klocka.
Boetten och armbandet i rostfritt stål kompletterar perfekt de 112 klara kristallerna och den vita, silverfärgade sunray-urtavlan. Oavsett tillfälle kommer det att lägga till en modern kant till tidlös stil.Armbandets längd kan enkelt justeras.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024