Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Klocka Crystalline Wonder

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask.Denna förtrollande tidsenhet fångar på ett underbart sätt den glittrande andan i Crystalline Wonder-familjen.

Tillverkad med en roséguldspläterad finish har det 35 mm stora chassit unikt formade fästen med en klar sten i vardera ände, tillsammans med en annan sten placerad i kronan. Under det kupolformade glaset är klockans urtavla vackert smyckad med arabiska siffror och cirka 1000 kristaller för en häpnadsväckande effekt.

Schweizisktillverkad och vattentålig upp till 50 meter, presenteras denna underbara tidsenhet på en italiensk kalvskinnsläderrem i beige med snabbkoppling, som är präglat med ett ödlemönster. Ett iögonfallande val för din vardagliga stil, eller en tidlös gåva till en älskad person. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024