Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Klocka Attract - Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Enkelheten hos rostfritt stål har lyfts vackert i denna schweizisktillverkade klocka tack vare den övertygande användningen av 433 kristaller.

På den silverfärgade guillocherade urtavlan kommer du att upptäcka kristaller för indexmarkörer, medan den smala ramen och armbandet är var och en prydd med sin egen pavé av bländande klara kristaller. Klockan på 30 mm har en enda sten i kronan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Swarovski Klocka Attract - Rosé/Silver

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

I denna utsökta schweiziska gjorda klocka kombineras den varma roséguldfärgade finishen med svalt rostfritt stål och en hel uppsättning av 251 kristaller. Färgsättningen är en perfekt matchning för silverguillocherad urtavla med kristaller för indexmarkörer och ett smalt armband som väcks till liv av en pavé av bländande klara kristaller. Lägg märke till den enda stenen placerad i kronan. Denna charmiga 30 mm klocka är gjord för att synas och kommer att hålla dig vackert i tid under hela dagen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024