Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Klocka Attract - Rosé

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.För en raffinerad look har denna moderna 30 mm Swarovskiklocka tillverkats med en roséguldfärgad finish och ett komplett utbud av 433 kristaller.

Dess eleganta silverurtavla är berikad med ett guillocherat mönster och kristaller för indexmarkörer, medan den smala ramen och armbandet är var och en prydd med sin egen pavé av bländande klara kristaller. Denna fantastiska schweiziska klocka har en enda sten placerad i kronan och erbjuder det perfekta handledssmycket för en lyxig look från dag till kväll. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Swarovski Klocka Attract - Silver

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Enkelheten hos rostfritt stål har lyfts vackert i denna schweizisktillverkade klocka tack vare den övertygande användningen av 433 kristaller. På den silverfärgade guillocherade urtavlan kommer du att upptäcka kristaller för indexmarkörer, medan den smala ramen och armbandet är var och en prydd med sin egen pavé av bländande klara kristaller. Klockan på 30 mm har en enda sten i kronan. Den övergripande looken är designad för att göra en subtil men ändå märkbar effekt med vilken outfit du än bär.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024