Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Eternal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Lyft din sommarstil med denna lediga och moderna klocka.

Med två pavélinjer på boetten och asymmetriska utskärningar, är det en ny version av klassisk klocka.Boetten och armbandet i rostfritt stål kompletterar perfekt de 112 klara kristallerna och den vita, silverfärgade sunray-urtavlan. Oavsett tillfälle kommer det att lägga till en modern kant till tidlös stil.Armbandets längd kan enkelt justeras. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Swarovski Cosmopolitan

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Avslappnad men slående, denna Swarovski-klocka är en glamorös accessoar som ger en gnistrande touch till varje outfit. Den bländande silverfärgade urtavlan och boetten i rostfritt stål skapar ett lockande utseende. Ett armband i rostfritt stål avslutar den tidlösa designen. Den exakta schweizisktillverkade klockan är vattentät upp till 50 m och är en utmärkt kombination av elegans och användbarhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024