Sidan innehåller annonslänkar

Swarovski Cosmopolitan

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Avslappnad men slående, denna Swarovski-klocka är en glamorös accessoar som ger en gnistrande touch till varje outfit.

Den bländande silverfärgade urtavlan och boetten i rostfritt stål skapar ett lockande utseende. Ett armband i rostfritt stål avslutar den tidlösa designen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Swarovski Klocka Octea Nova -50%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swarovski & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swarovski klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Det är den moderna men avslappnade färgsättningen som gör denna 33 mm-klocka så speciell. På framsidan är den invecklade boetten och tavlan gjorda av ett enda stycke safirglas med 72 facetter, medan den taupe guillocherade urtavlan inkluderar kristaller för indexmarkörer och ett graciöst svanmotiv vid klockan 12. Denna unika Swiss Made klocka kombinerar den varma kombinationen av en roséguldfärgad finish och ett taupe italienskt kalvskinnsband präglat med ett ödlamönster. Bär denna klocka för enkel stil.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024