Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.En trogen återskapelse av en arkivmodell från 1968För sin senaste klocka har Seiko Prospex återskapat modellen från 1968 som var Seikos första GMT med en roterande boett.

Den nya begränsade upplagan är så trogen som möjligt mot den klassiska sportdesignen och de kompakta dimensionerna som kännetecknade den sena 60-talets Navigator Timer. Ett karakteristiskt armband med fem rader glittrar för att fullända klockans klassiska och lyxiga utseende.På urtavlan följer Seiko-logotypen den ursprungliga modellens design och är lägre i höjd än den nuvarande logotypen.

GMT-, tim- och minutvisarna, liksom indexen, följer också Navigator Timer-designen. Med sin oberoende justerbara GMT-visare och en roterande boett med 24-timmars markeringar visar denna eleganta resenärsklocka tiden på tre platser samtidigt.Baksidan av boetten har en hästskoformad design som liknar den ursprungliga modellen och visar den enskilda klockans serienummer.I den faktiska produkten kan riktningen på baksidan av boetten vara olika jämfört med fotografiet. .

Produktbeskrivning

SEIKO Prospex är en välrenommerad japansk klocktillverkare som har skapat en betydande närvaro på den globala klockmarknaden. SEIKO Prospex är en del av Seiko Corporation, ett företag med över ett sekel av erfarenhet inom klocktillverkning. Märket Prospex är känt för att erbjuda högkvalitativa dykarklockor som är speciellt konstruerade för äventyr i vattenmiljöer.

Kännetecken och egenskaper:

  • Djupdykarur: SEIKO Prospex-klockor är kända för sin förmåga att tåla högt vattentryck och används ofta av professionella dykare och entusiaster. Många Prospex-modeller har vattentäthet på 200 meter eller mer, och vissa är certifierade enligt ISO-standarden för dykarklockor.
  • Högkvalitativa material: Prospex-klockor tillverkas med noggrant utvalda material för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. De kan inkludera rostfritt stål, keramik och safirglas för att stå emot de påfrestningar som dykning kan innebära.
  • Avancerad urverk: SEIKO Prospex-klockor är utrustade med högpresterande automatiska eller kvartsurverk. Dessa urverk är noggrant justerade för att upprätthålla hög precision och pålitlighet även under tuffa förhållanden.
  • Innovativ design: Prospex-klockor har ofta en unik och sportig design som är inspirerad av undervattensvärlden. De är kända för att erbjuda utmärkt läsbarhet och lysande visare och index för att underlätta användning under dykning.
  • Mångsidighet: Trots sin ursprungliga inriktning på dykning har SEIKO Prospex-expanderat sitt sortiment och inkluderar nu även klockor för andra äventyrssporter och aktiviteter. Detta gör att de kan användas både under vatten och på land.
  • Historia och arv: SEIKO har en lång och stolt historia inom klocktillverkning och har ofta varit banbrytande inom branschen. SEIKO Prospex fortsätter detta arv genom att erbjuda klockor med hög prestanda och innovativa tekniska lösningar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024