SEIKO Prospex Heritage Turtle 1968 Re-Issue Automatic Diver 41mm

Beställ SEIKO Prospex Heritage Turtle 1968 Re-Issue Automatic Diver 41mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SEIKO Prospex Heritage Turtle 1968 Re-Issue Automatic Diver 41mm inom kategorin Seiko Prospex.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. .

Se gärna också

SEIKO Prospex Diver Solar GMT Aqua SUMO 45mm -8%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Seiko Prospex introducerar sin första solcellsklocka med en GMT-visare, driven av den egenbyggda nya kalibern 5K62.

Klockformen heter kärleksfullt "Sumo" av Seiko-fans på grund av dess storlek och form och klockans 12-markör - det är en mycket stark klocka.

Lumibrite-färgen på 24-timmarsvisaren är mycket synlig under vattnet och den vattenfärgade urtavlan ger livfulla accenter till den elegant pressade mönsterdesignen. 200 meter vattentätheten är ihopkopplad med ett hölje av rostfritt stål och hög kraftgenereringseffektivitet.

Prospex är en kombination av orden "Professional" och "Specifikationer." Seiko Prospex klockor är designade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara; att möta de höga krav som krävs i extrema miljöer för både sportälskare och äventyrssökande.

Sedan lanseringen av Japans första dykarklocka 1965, har Seikos innovativa urtillverkning förändrat globala standarder för dykarur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023