SEIKO Prospex Black Series Night Speedtimer Solar Chronograph

Beställ SEIKO Prospex Black Series Night Speedtimer Solar Chronograph på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SEIKO Prospex Black Series Night Speedtimer Solar Chronograph inom kategorin Seiko Prospex.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. .

Se gärna också

SEIKO Prospex Tropical Lagoon Special Edition Turtle 45mm -40%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask.

Denna 200m Automatic Prospex Diver's Special Edition-klocka omfattar temat för en 'tropisk lagun' och dess färgglada invånare.
Dess dykarklock-design följer den ursprungliga Seiko 'Turtle'-stilen; namngiven av Seiko-fans för dess fallform som liknar en sköldpadda med sitt kurvade och bekväma skal.Drivs av en automatisk kaliber, är klockan utformad för robust motståndskraft när den testas i extrema äventyr - från rekreationell dykning till enkel användning på kontoret.De lysande smaragdgröna och marinblå färgerna på minutvisaren och vridringen återspeglar den tropiska havslivsinspirationen bakom designen.
Prospex är en kombination av orden 'Professional' och 'Specifications'. Seiko Prospex-klockor är utformade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara; för att uppfylla de höga standarder som krävs i extrema miljöer för både sportälskare och äventyrsentusiaster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023