Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. Denna specifika design är inspirerad av Seikos 1970 Divers 150m klocka – buren av den japanska upptäcktsresanden Naomi Uemura från 1974 till 1976 under hans solohundspann från Grönland till Alaska, en resa på 12 500 km.Denna "Save the Ocean Special Edition", inspirerad av isen på Nordpolen, uttrycker ackumuleringen av tid - kopplar den antarktiska historien om Seiko dykarklockor med den tid det tar för en glaciär att formas till sin vackra struktur.

Urtavlans mönster och färg uttrycker de naturliga formationer och tryck som glaciären genomgick under sin långa avkylningsperiod. Glaciärer bildades under istiden, för cirka 150 till 3 miljoner år sedan. Seiko Prospex är en kombination av orden "Professional" och "Specifikationer." Dessa klockor är designade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara i extrema eller vardagliga miljöer, för både experter, sportälskare och äventyrssökande.

Produktbeskrivning

SEIKO Prospex är en välrenommerad japansk klocktillverkare som har skapat en betydande närvaro på den globala klockmarknaden. SEIKO Prospex är en del av Seiko Corporation, ett företag med över ett sekel av erfarenhet inom klocktillverkning. Märket Prospex är känt för att erbjuda högkvalitativa dykarklockor som är speciellt konstruerade för äventyr i vattenmiljöer.

Kännetecken och egenskaper:

  • Djupdykarur: SEIKO Prospex-klockor är kända för sin förmåga att tåla högt vattentryck och används ofta av professionella dykare och entusiaster. Många Prospex-modeller har vattentäthet på 200 meter eller mer, och vissa är certifierade enligt ISO-standarden för dykarklockor.
  • Högkvalitativa material: Prospex-klockor tillverkas med noggrant utvalda material för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. De kan inkludera rostfritt stål, keramik och safirglas för att stå emot de påfrestningar som dykning kan innebära.
  • Avancerad urverk: SEIKO Prospex-klockor är utrustade med högpresterande automatiska eller kvartsurverk. Dessa urverk är noggrant justerade för att upprätthålla hög precision och pålitlighet även under tuffa förhållanden.
  • Innovativ design: Prospex-klockor har ofta en unik och sportig design som är inspirerad av undervattensvärlden. De är kända för att erbjuda utmärkt läsbarhet och lysande visare och index för att underlätta användning under dykning.
  • Mångsidighet: Trots sin ursprungliga inriktning på dykning har SEIKO Prospex-expanderat sitt sortiment och inkluderar nu även klockor för andra äventyrssporter och aktiviteter. Detta gör att de kan användas både under vatten och på land.
  • Historia och arv: SEIKO har en lång och stolt historia inom klocktillverkning och har ofta varit banbrytande inom branschen. SEIKO Prospex fortsätter detta arv genom att erbjuda klockor med hög prestanda och innovativa tekniska lösningar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024