SEIKO Prospex Automatic Diver 42.5mm Save the Ocean Special Edition Glacier

Jämför produkt SEIKO Prospex Automatic Diver 42.5mm Save the Ocean Special Edition Glacier online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SEIKO Prospex Automatic Diver 42.5mm Save the Ocean Special Edition Glacier i kategorin Seiko Prospex här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. Denna specifika design är inspirerad av Seikos 1970 Divers 150m klocka – buren av den japanska upptäcktsresanden Naomi Uemura från 1974 till 1976 under hans solohundspann från Grönland till Alaska, en resa på 12 500 km.Denna "Save the Ocean Special Edition", inspirerad av isen på Nordpolen, uttrycker ackumuleringen av tid - kopplar den antarktiska historien om Seiko dykarklockor med den tid det tar för en glaciär att formas till sin vackra struktur.

Urtavlans mönster och färg uttrycker de naturliga formationer och tryck som glaciären genomgick under sin långa avkylningsperiod. Glaciärer bildades under istiden, för cirka 150 till 3 miljoner år sedan. Seiko Prospex är en kombination av orden "Professional" och "Specifikationer." Dessa klockor är designade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara i extrema eller vardagliga miljöer, för både experter, sportälskare och äventyrssökande.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023