SEIKO Prospex Automatic Diver 40.5mm Save the Ocean Special Edition ´Glacier´

Jämför produkt SEIKO Prospex Automatic Diver 40.5mm Save the Ocean Special Edition ´Glacier´ online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SEIKO Prospex Automatic Diver 40.5mm Save the Ocean Special Edition ´Glacier´ i kategorin Seiko Prospex här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. .

Se gärna också

SEIKO Prospex Black Series Night Alpinist Limited Edition

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Seiko presenterar den senaste versionen av Prospex Black Series 'Night' inspirerad av nattdykningsuppdrag och den orädda dykarens vy genom ett nattkikare.

Denna klocka är den första klockan i Black Series som är ett landbaserat koncept, men med influenser från dykklockor – det är en 'alpinistisk' design – lanserades först 1959 för japanska 'Yama-otoko' bergsmän, för att vara pålitlig i förrädisk terräng.

Den nyutvecklade gröna "Lumibrite Pro"-färgen på markörerna och visarna är designad för ökad synlighet under nattdyk, vilket gör att tiden kan avläsas tydligt under mörka förhållanden. Den visar samma färg i ljust och mörkt, för konsistens och snabb igenkänning, oavsett ljus.

Drivs av egenbyggd Caliber 6R35, denna klocka är lämplig för dykardjup på 200 m och åtföljs av ett armband i rostfritt stål med trefaldigt lås och tryckknapp.

Prospex är en kombination av orden "Professional" och "Specifications". Dessa klockor är designade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara i extrema eller vardagliga miljöer, för både experter, sportälskare och äventyrssökande.

Sedan lanseringen av Japans första dykarklocka 1965, har Seikos innovativa urtillverkning förändrat globala standarder för dykarur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023