SEIKO Prospex 1968 Divers Re-interpretation GMT

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask.Seiko Prospex har som mål att skydda världens hav nu och för kommande generationer och säkra detta arv för dykare överallt.

För att uppnå detta stöder Seiko Prospex olika marina bevarandeprojekt genom sin "Save the Ocean" -initiativ.Idag introducerar Seiko Prospex en ny begränsad upplaga av dykarklockan GMT i Save the Ocean-serien, vilken representerar dessa bevarandeprojekt.Den nya klockans texturerade urtavla fångar kraften hos de polara glaciärer som formar landskapen och havslandskapen i Arktis och Antarktis. Accenterad av en ljusblå GMT-visare skapar urtavlans silvervita nyans och delikata strukturerade yta en unik djup som lockar till upprepade tittar.Orden "Limited Edition" och klockans individuella nummer är ingraverade på skruvlocket baktill.*I den faktiska produkten kan riktningen på skruvlocket variera från den fotograferade versionen. .

Produktbeskrivning

SEIKO Prospex är en välrenommerad japansk klocktillverkare som har skapat en betydande närvaro på den globala klockmarknaden. SEIKO Prospex är en del av Seiko Corporation, ett företag med över ett sekel av erfarenhet inom klocktillverkning. Märket Prospex är känt för att erbjuda högkvalitativa dykarklockor som är speciellt konstruerade för äventyr i vattenmiljöer.

Kännetecken och egenskaper:

  • Djupdykarur: SEIKO Prospex-klockor är kända för sin förmåga att tåla högt vattentryck och används ofta av professionella dykare och entusiaster. Många Prospex-modeller har vattentäthet på 200 meter eller mer, och vissa är certifierade enligt ISO-standarden för dykarklockor.
  • Högkvalitativa material: Prospex-klockor tillverkas med noggrant utvalda material för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. De kan inkludera rostfritt stål, keramik och safirglas för att stå emot de påfrestningar som dykning kan innebära.
  • Avancerad urverk: SEIKO Prospex-klockor är utrustade med högpresterande automatiska eller kvartsurverk. Dessa urverk är noggrant justerade för att upprätthålla hög precision och pålitlighet även under tuffa förhållanden.
  • Innovativ design: Prospex-klockor har ofta en unik och sportig design som är inspirerad av undervattensvärlden. De är kända för att erbjuda utmärkt läsbarhet och lysande visare och index för att underlätta användning under dykning.
  • Mångsidighet: Trots sin ursprungliga inriktning på dykning har SEIKO Prospex-expanderat sitt sortiment och inkluderar nu även klockor för andra äventyrssporter och aktiviteter. Detta gör att de kan användas både under vatten och på land.
  • Historia och arv: SEIKO har en lång och stolt historia inom klocktillverkning och har ofta varit banbrytande inom branschen. SEIKO Prospex fortsätter detta arv genom att erbjuda klockor med hög prestanda och innovativa tekniska lösningar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024